Kauniit arkut, uurnat ja hautakivet Hautaustoimistoltamme Seinäjoelta

Katso yhteystietomme

Seinäjoen ja Nurmon Kukka- ja Hautauspalvelu Oy tarjoaa kaiken, mitä tarvitset hautajaisiin. Saat kauttamme kauniit ja laadukkaat arkut ja uurnat sekä kestävät hautakivet poismenneen omaisesi muistoksi. Neuvomme arkun ja uurnan valinnassa ja autamme sinua löytämään juuri edesmenneen läheisesi näköisen ratkaisun. Saat kauttamme myös kauniit arkkulaitteet ja uurnakoristeet, jotka välittävät viimeiset tervehdykset vainajalle. Hautakivipalveluihimme lukeutuvat uuden hautakiven toimittaminen, nimen lisääminen vanhaan hautakiveen sekä hautakiven hoito. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Kauniit arkut luonnonmateriaaleista

Arkku on edesmenneen omaisen tai läheisen viimeinen leposija, jonka tehtävä on edustaa vainajaa hänen viimeisessä juhlassaan. Täten arkku onkin yksi hautajaisten tärkeimmistä elementeistä. 

Arkun valinnassa otetaan huomioon vainajan luonne ja mieltymykset. Meiltä löydät laajan valikoiman arkkuja eri materiaaleilla ja verhoiluilla. Mikäli oikeanlaista arkkua ei löydy valikoimastamme, suunnittelemme kanssasi sellaisen ja tilaamme sen puolestasi. 

Kaikki edustamamme arkut on valmistettu luonnonmateriaaleista, kuten puuvillasta ja pellavasta, ja ne soveltuvat sekä maa- että tuhkahautaukseen. 

Tutustu arkkuihin täällä

Yksilölliset uurnat

Tuhkahautauksen yhteydessä on tuhkalle valittava uurna. Meillä on laaja valikoima kauniita uurnia, joista suurin osa on valmistettu Etelä-Pohjanmaalla. Myymämme uurnat ovat laadukasta käsityötä ja valmistettu ekologisista, kotimaisista materiaaleista. Halutessasi saat meiltä myös yksilölliset uurnat, jotta saat varmasti juuri oikeanlaisen uurnan.

Kysy lisää

Kestävät hautakivet

Saat meiltä yksilölliset ja kestävät hautakivet edesmenneen läheisesi muistoksi. Saat kauttamme monenlaiset näyttävät hautakivet vaihtelevin materiaalein, muodoin ja hiomatekniikoin. Kattava valikoimamme mahdollistaa juuri toiveidesi mukaisen kiven löytymisen. 

Valittuasi kiven se kaiverrutetaan haluamallasi tavalla. Tekstitykseen on saatavilla laaja kirjo erilaisia kaiverrusmateriaaleja ja pronssisia kirjaimia. Hautakiveen on mahdollista lisätä myös yksilöllisiä pronssivalukoristeita. Uusien hautakivien lisäksi teemme myös nimen lisäykset vanhaan hautakiveen sekä hautakivien puhdistukset ja pesut. Teemme tiivistä yhteistyötä Suomen Kivivalmiste Oy:n ja Hautakivikaivertaja Veli Sarénin kanssa.

Ota yhteyttä

Tutustu tarjoamiimme arkkuihin, uurniin ja hautakiviin

Saat meiltä kauniit ja yksilölliset arkut, uurnat ja hautakivet vainajan muistoa kunnioittamaan. Ota yhteyttä Seinäjoen ja Nurmon Kukka- ja Hautauspalvelu Oy:hyn.

Yhteystiedot