Lämpimät lahjat surunvalitteluun Seinäjoelta

Yhteystiedot

Osanotolla tai surunvalittelulla tarkoitetaan tervehdystä, jolla muistetaan vainajan lähiomaisia hautajaisten yhteydessä. Adressit ja kukkalähetykset ovat perinteisimpiä osanottotervehdyksiä, joilla voit osoittaa tukea vaikeina aikoina sekä muistella vainajaa. Seinäjoen ja Nurmon Kukka- ja Hautauspalvelu Oy tarjoaa monipuolisen valikoiman kukkatervehdyksiä, kortteja, kynttilöitä ja keramiikkataidetta, joiden välityksellä voit ottaa osaa suruun. Tarjoamme myös kauniit paketit, jotka koostuvat kortista, kukista ja pienestä koriste-enkelistä. Tutustu tuotteisiimme verkkokaupassamme tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

Osanottokimput

Teemme näyttävät ja yksilölliset kimput ja kukka-asetelmat, jotka kunnioittavat vainajaa ja ottavat osaa omaisten suruun. Voit suunnitella kimpun itse tai jättää sen kokoamisen meidän käsiimme. Toimitamme kimppuja nopeasti jokaisena viikonpäivänä Seinäjoen ja Nurmon alueella. Voit myös tilata kukat Interflora-, Dataflora- ja Teleflora-kukkavälityspalveluita käyttäen.

Kortit ja adressit

Pue osanottosi sanoiksi. Saat kauttamme kauniit ja herkät kortit ja adressit surunvalitteluun sekä paketit, jotka sisältävät kortin lisäksi myös kukkatervehdyksen ja/tai keramiikkaenkelin.

Keramiikkaenkelit

Enkeli on lohdutuksen ja suojelun symboli. Vaikeina aikoina enkelin läsnäolo voi tuoda myös voimaa ja jaksamista. Enkelin lähettäminen surevalle omaiselle onkin kaunis ele. Löydät meiltä valikoiman sieviä keramiikkaenkeleitä erikokoisina ja eri väreissä.

Osanottokynttilä

Kynttilän tuoma valo ja lämpö voi olla voimaannuttavaa vaikeina aikoina. Saat meiltä elegantit osanottokynttilät vaihtelevin värein ja koristein.

Verkkokauppa

Willow Tree -hahmosarja

Willow Tree on sarja kauniita ja persoonallisia veistoksia, jotka parantavat, lohduttavat, suojelevat ja inspiroivat. Jokainen veistos on yksitellen käsin maalattu ja luo rauhallista tunnelmaa vähäeleisesti, mutta voimaannuttavasti. Willow Tree -hahmo on lämmin ja yksilöllinen keino osoittaa osanottoa ja on merkityksellinen sekä sen antajalle että saajalle.

Lue lisää Willow Tree -hahmosarjasta

Meiltä löydät adressit, kukat ja muut kauniit tervehdykset osanottoon ja surunvalitteluun. Ota yhteyttä Seinäjoen ja Nurmon Kukka- ja Hautauspalvelu Oy:hyn tai tutustu verkkokauppamme tarjontaan.

Yhteystiedot