Yksilöllisen palvelun Kukkakauppa Seinäjoella

Kukkien verkkokauppaan

Kukkakaupastamme löydät kukat elämän kaikkiin hetkiin. Seinäjoen ja Nurmon Kukka- ja Hautauspalvelu Oy tekee kimput, laitteet, asetelmat ja tilakoristelut asiantuntevasti tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Saat meiltä kimput tuomaan väriä arkeen sekä sidonnat ja asetelmat erilaisiin tilaisuuksiin, häistä hautajaisiin. Voit noutaa kukat heti mukaan myymälästämme tai tilata ne verkkokaupastamme, jolloin toimitamme kukat suoraan kotiovellesi.

Kukkaloistoa arkeen ja juhlaan

Meiltä saat ihanat kukat juhlaan tai arjen piristykseksi. Olipa kyseessä sitten värikkäät juhlakimput tai arvokkaat surukukat, löydät ne valikoimastamme. Voit tilata meiltä valmiit kimput tai koota haluamasi asetelman. Sidomme mielellämme juuri sinun näköisesi kimpun, toiveitasi tarkasti kuunnellen. Voit myös jättää päätökset kokonaan meidän huoleksemme, jolloin ammattitaitoisten työntekijöidemme luoma kukkaloisto on mukava yllätys myös sinulle. 

Toimitamme kukat perille Seinäjoen ja Nurmon, tarpeesi mukaan. Kesäviikonloppuisin liikkeemme on kiinni, mutta toimitamme etukäteen tilatut kukat myös lauantain tilaisuuksiin.

Tule käymään tai tilaa upeat kukat ja kimput verkkokaupastamme jo tänään!

Tutustu verkkokauppaamme

Tarjoamamme kukkakauppapalvelut

  • valmiit kimput suoraan mukaasi

  • kukkalaitteet

  • asetelmat

  • tilakoristelut

  • surusidonnat

  • morsiuskimput

  • huonekasvit

  • kukkien kotiinkuljetukset

  • Interflora-, Dataflora- ja Teleflora-kukkavälitykset.

Ota yhteyttä

Me tarjoamme

Yksilöllistä palvelua

Luomme juuri sinun näköisesi kukkalaitteet ja sidonnat, toiveitasi tarkkaan kuunnellen. Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää, joten tarjoamme yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua täydellisen lopputuloksen varmistamiseksi.

Kukat joka tilaisuuteen

Saat meiltä upeat kukat elämän jokaiseen tilaisuuteen. Olipa kyseessä sitten häät, rippijuhlat tai hautajaiset, teemme näyttävät kukkalaitteet ja -kimput vastaamaan tapahtuman luonnetta. Saat meiltä myös valmiit kimput ja kukat arjen iloksi. Teemme myös juhlien tilakoristelut.

Laadukkaat kimput kotiin toimitettuna

Teemme ja toimitamme laadukkaat ja pitkäikäiset kimput ja kukkalaitteet kotiisi tai juhlapaikkaan toimitettuna. Voit tilata kukat verkkokaupastamme tai ottamalla meihin yhteyttä.

Meiltä saat kukat juhlaan ja arkeen. Ota yhteyttä Seinäjoen ja Nurmon Kukka- ja Hautauspalvelu Oy:hyn, kun tarvitset asiantuntevan Kukkakaupan palveluita.

Yhteystiedot