Hautajaiskukat toiveidesi mukaan Seinäjoelta

Yhteystiedot

Seinäjoen ja Nurmon Kukka- ja Hautauspalvelu Oy on erikoistunut hautajaiskukkiin ja surusidontoihin. Teemme arvokkaat ja yksilölliset kukkalaitteet hautajaisiin ja muistotilaisuuksiin toiveidesi pohjalta. Saat meiltä sekä arkulle laskettavat laitteet ja kimput että kukat muistotilaisuuteen. Tilaa surukukat verkkokaupastamme tai ottamalla meihin yhteyttä!

Yksilölliset kukat hautajaisiin

Hautajaiskukat ovat tärkeä osa hautajaisia. Ne toimivat viimeisenä tervehdyksenä ja kunnianosoituksena vainajalle. Kukat voivat symboloida jäähyväisiä poismenneelle läheiselle, ja niiden avulla voidaan tehdä tilaisuudesta edesmenneen omaisen näköinen. Meiltä saat kauniit surulaitteet ja -kimput sekä seppeleet ja arkkulaitteet. Voit jättää hautajaiskukkien suunnittelun ammattitaitoisten työntekijöidemme käsiin tai tilata itse suunnittelemasi kukat. Henkilökuntamme pystyy vastaamaan haastaviinkin toiveisiisi. 

Voit tilata surukukkia helposti verkkokaupastamme tai ottamalla yhteyttä meihin puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Kysy lisää

Surulaite

Surulaite on sidontasieneen sidottu kaunis ja näyttävä kukka-asetelma. Surulaitteessa on usein kahva ja se kestää paremmin aikaa kuin normaali kimppu. Kukkien lisäksi laitteeseen voidaan lisätä koristeellisia nauhoja ja viimeinen tervehdys vainajan omaisilta.

Kysy lisää

Surukimppu

Surukimppu on usein pienempi kuin surulaite, ja se sidotaan kukkien omia varsia käyttäen, sidontasienen sijaan. 

Seppele

Seppele on perinteinen ja tyylikäs surulaite. Se on usein muodoltaan pyöreä, mutta myös esimerkiksi sydämen- ja ristinmuotoiset seppeleet ovat suosittuja. Seppele voi olla kukilla päällystetty, mutta siihen sopivat hyvin myös muut luonnon materiaalit, kuten havut, kävyt ja oksat.

Arkkulaite

Arkkulaitetta, kuten arkkuakin, valitessa otetaan usein huomioon vainajan persoonallisuus ja mieltymykset. Arkkulaite on kaunis tapa kunnioittaa edesmennyttä läheistä tai omaista.

Verkkokauppaan

Kuvagalleria

Hautajaiskukat kunnioittavat edesmenneen läheisen muistoa. Tilaa kauniit surukukat ja kukkalaitteet Seinäjoen ja Nurmon Kukka- ja Hautauspalvelu Oy:ltä.

Yhteystiedot